Ledøje-Smørum Svømmeklub
postmaster@lsi-swim.dk
20839911

Loppe 5-6 år og reje 7-10 år, vandtilvænning


Loppehold - vandtilvænning 5-6 år
Her vil du blive fortrolig med vandet uden far eller mor. På loppeholdet vil du lære de basale svømmeteknikker som at dykke, flyde og blive fortrolig med vandet, så du senere kan rykke op på sælholdet. Senere på sæsonen vil vi tage fat på de indledende øvelser til crawl og rygcrawl. Indlæringen/øvelser vil primært foregå gennem leg.
Rejehold - vandtilvænning 7-10 år
Holdet for dig som endnu ikke er fortrolig med vandet og som ikke har kendskab til teknikken inden for crawl og rygcrawl.
Her skal vi lære de basale svømmeteknikker som, at dykke, flyde samt crawl og rygcrawl. Indlæringen foregår bl.a gennem leg og basale svømmeøvelser i crawl- og rygcrawl.

Holdbooking
Så snart du trykker på tilmeldingsknappen foretager du en reservation på holdet.
Derfor vær venligst opmærksom på ikke bare at trykke på tilmeldingsknappe til, hvis der er noget som ikke virker.
For hver gang du trykker på tilmeldingsknappen, optager du en plads i 15 minutter.
Reservation
En reservation er en teknisk reservering af en plads på et hold, så vedkommende, der er i gang med at foretage en betaling, er sikret en plads. 
En reservation varer i 15 minutter og fjernes automatisk. Hvis et medlem først bliver færdig med betalingen efter at reservationen er udløbet, vil vedkommen stadig få en plads på holdet, såfremt der er flere ledige pladser. Alternativ vil vedkommende få en fejlmeddelelse om, at holde er fyldt
Venteliste
Skulle et hold være overtegnet kan du tilmelde dig ventelisten. Du modtager automatisk en mail, hvis en plads bliver ledig. På tilmeldingsaftenen vil du have 1 time til at acceptere og betale pladsen. Herefter går pladsen videre til den næste på ventelisten.
Hvis du ønsker den ledige plads, skal du acceptere og foretage betaling. Ønsker du ikke den ledige plads skal du afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks. 
Det er derfor vigtigt at du er registreret med din rigtige e-mail.
Du kan tjekke og ændre dine personlige oplysninger i medlemslogin.


Kalender
Besøg vores side
Ledøje-Smørum Svømmeklub | Flodvej 89 | 2765 Smørum | E-mail: postmaster@lsi-swim.dk