Ledøje-Smørum Svømmeklub
postmaster@lsi-swim.dk
20839911

Holdbeskrivelser


Plaskehold for far/mor/barn
Holdet er for børn som undervises sammen med 1 forældre. På dette niveau lærer børnene at blive fortrolige med vandet. Børnene lærer at komme sikkert ned i vandet uden hjælp fx ved at bruge trappen eller sidde på kanten. Gennem leg arbejder vi med børnenes balance, vejrtrækning og med at få hovedet under vandet.

Loppehold 5-6 år og Rejehold 7-10 år   
Vandtilvænning

Holdet er for børn som kan færdes i vandet uden forældre. På dette niveau lærer børnene at modtage undervisning og blive fortrolige med vandet alene. I vandet øges udfordringerne på vejrtræknings– og balanceøvelserne, f.eks. ved at lære at vende sig fra maven til ryggen uden at løfte hovedet, sidde på bunden og lave kolbøtter i vandet.

Sælhold 6-8 år og guldfiskehold 9-11 år     
Begynderhold

Holdet er for børn der er glade for vandet og så småt er klar til at blive undervist på dybere vand. I takt med større tryghed og balancefærdigheder bygger vi videre på de grundlæggende færdigheder barnet har opnået på Loppe/Rejeholdet. Bevægelse og stilartssvømning særligt crawl og rygcrawl fylder mere nu og barnet introduceres desuden til dele af butterfly og brystsvømning og skal kunne flyde og bevæge sig frit i vandet.

Delfinhold 8-10 år               
Let øvede

Holdet er for børn som er klar til flere udfordringer på dybt vand. Der arbejdes stadig med teknikken i crawl og rygcrawl, og især korrekt vejrtrækning ved crawl. Fly-ben og bryst-arme bliver en større del af undervisningen, ligesom der arbejdes videre med afsæt fra kanten.

Hajhold 10-12 år   
Øvede

Holdet er for børn som godt kan lide at svømme. De grundlæggende færdigheder indgår stadig i undervisningen på dette niveau, men det helt store fokus er, at barnet kan svømme alle fire stilarter, når du har gennemført dette niveau. Samtidig vil barnet udføre en række sjove og udfordrende øvelser fx at kravle på bunden og holde balancen på flere bensparksplader.

Ungdomshold 12-18 år 
Øvede

Holdet med fokus på sammenhold, svømmefærdigheder og konditionstræning. Træneren strukturer træningen ved at kombinere læringen af de fire svømmediscipliners færdigheder med en god konditionstræning.
Forskellige andre aktiviteter vil indgå i træningen

Motionshold for 16+
Holdet for dig som bare vil svømme for motionens skyld.           
Ønsker du undervisning aftales dette med træneren.

Aquabiking for 16+
Aqua Biking er cykling i vand på en stationær cykel og en kombination af cykling og aerobic øvelser. Alle øvelserne foregår på cyklen. Aqua Biking er en alsidig træningsform som bla. øger konditionen, muskelstyrken og udholdenheden. Undervisningen er bygget op af opvarmning, korte og lange intervaller med høj puls, øvelser for armene med Aqua disk og kettlebells samt mave -og coreøvelser. Belastningen er mindre på Aqua bike cyklerne i vandet end på almindelige spinningscykler og du vil derfor nemmere kunne være med, hvis du har en knæskader e.l."

 

AquaFitness
Aqua Fitness er for dig som gerne være vil træne alsidigt og samtidig have det sjovt. Aqua Fitness kombinerer en masse forskellige fitness øvelser og rekvisitter i vandet med fokus på kondition- og muskelstyrke træning. Vi bruger fx trampoliner, aqua disk, kettlebells, aqua orme, plader, elastikker, power sticks, bolde m.m. 

  
Kalender
Besøg vores side
Ledøje-Smørum Svømmeklub | Flodvej 89 | 2765 Smørum | E-mail: postmaster@lsi-swim.dk