Ledøje-Smørum Svømmeklub
postmaster@lsi-swim.dk
20839911

Plaskehold


Er du nyt medlem skal du gøre følgende:
1. vælge et hold
2. vælg nyt medlem (bliver først synlig når der åbnes for tilmelding for nye medlemmer)
3. indtaste de personlige oplysninger
4. betale via betalingskort

Holdbooking
Så snart du trykker på tilmeldingsknappen foretager du en reservation på holdet.
Derfor vær venligst opmærksom på ikke bare at trykke på tilmeldingsknappe til, hvis der er noget som ikke virker. For hver gang du trykker på tilmeldingsknappen, optager du en plads i 15 minutter.

Reservation
En reservation er en teknisk reservering af en plads på et hold, så vedkommende, der er i gang med at foretage en betaling, er sikret en plads. 
En reservation varer i 15 minutter og fjernes automatisk. Hvis et medlem først bliver færdig med betalingen efter at reservationen er udløbet, vil vedkommen stadig få en plads på holdet, såfremt der er flere ledige pladser. Alternativ vil vedkommende få en fejlmeddelelse om, at holde er fyldt
Venteliste
Skulle et hold v
ære overtegnet kan du tilmelde dig ventelisten. Du modtager automatisk en mail, hvis en plads bliver ledig. På tilmeldingsaftenen vil du have 1 time til at acceptere og betale pladsen. Herefter går pladsen videre til den næste på ventelisten.
Hvis du ønsker den ledige plads, skal du acceptere og foretage betaling. Ønsker du ikke den ledige plads skal du afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks. Ét fejltryk betyder ny registrering på ventelisten.
Det er derfor vigtigt at du er registreret med din rigtige e-mail.

Du kan tjekke og ændre dine personlige oplysninger i medlemslogin.

Det er både barn og voksen som skal tilmelde holdet.
Man kan ikke tilmelde samme person til både plask voksen og barn. ​Det vil være barnets tilmelding og evt. opskrivningsnr. på ventelisten som vil være gældende ved plads/tilbud om plads på plaskeholdet.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Ledøje-Smørum Svømmeklub | Flodvej 89 | 2765 Smørum | E-mail: postmaster@lsi-swim.dk