Ledøje-Smørum Svømmeklub
postmaster@lsi-swim.dk
20839911

Aquahold
AquaFitness og AquaBiking


AquaFitness
Aqua Fitness er for dig som gerne være vil træne alsidigt og samtidig have det sjovt. Aqua Fitness kombinerer en masse forskellige fitness øvelser og rekvisitter i vandet med fokus på kondition- og muskelstyrke træning. Vi bruger fx trampoliner, aqua disk, kettlebells, aqua orme, plader, elastikker, power sticks, bolde m.m. 

Aquabiking for 16+
Aqua Biking er cykling i vand på en stationær cykel og en kombination af cykling og aerobic øvelser. Alle øvelserne foregår på cyklen. Aqua Biking er en alsidig træningsform som bla. øger konditionen, muskelstyrken og udholdenheden. Undervisningen er bygget op af opvarmning, korte og lange intervaller med høj puls, øvelser for armene med Aqua disk og kettlebells samt mave -og coreøvelser. Belastningen er mindre på Aqua bikecyklerne i vandet end på almindelige spinningscykler og du vil derfor nemmere kunne være med, hvis du har en knæskader e.l."


Du kan købe Aqua-Biking sko via vores hjemmeside 

Holdbooking
Så snart du trykker på tilmeldingsknappen foretager du en reservation på holdet.
Derfor vær venligst opmærksom på ikke bare at trykke på tilmeldingsknappe til, hvis der er noget som ikke virker
For hver gang du trykker på tilmeldingsknappen, optager du en plads i 15 minutter.


 
Reservation
En reservation er en teknisk reservering af en plads på et hold, så vedkommende, der er i gang med at foretage en betaling, er sikret en plads. 
En reservation varer i 15 minutter og fjernes automatisk. Hvis et medlem først bliver færdig med betalingen efter at reservationen er udløbet, vil vedkommen stadig få en plads på holdet, såfremt der er flere ledige pladser. Alternativ vil vedkommende få en fejlmeddelelse om, at holde er fyldt
Venteliste
Skulle et hold være overtegnet kan du tilmelde dig ventelisten. Du modtager automatisk en mail, hvis en plads bliver ledig. På tilmeldingsaftenen vil du have 1 time til at acceptere og betale pladsen. Herefter går pladsen videre til den næste på ventelisten.
Hvis du ønsker den ledige plads, skal du acceptere og foretage betaling. Ønsker du ikke den ledige plads skal du afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks.
Det er derfor vigtigt at du er registreret med din rigtige e-mail.
Du kan tjekke og ændre dine personlige oplysninger i medlemslogin.

Kalender
Besøg vores side
Ledøje-Smørum Svømmeklub | Flodvej 89 | 2765 Smørum | E-mail: postmaster@lsi-swim.dk