Ledøje-Smørum Svømmeklub
postmaster@lsi-swim.dk
20839911

Medlemsinformation


Holdbooking
Så snart du trykker på tilmeldingsknappen foretager du en reservation på holdet.
Derfor vær venligst opmærksom på ikke bare at trykke på tilmeldingsknappe engang til, hvis der er noget som ikke virker. For hver gang du trykker på tilmeldingsknappen, optager du en plads i 15 minutter

Reservation
En reservation er en teknisk reservering af en plads på et hold, så vedkommende, der er i gang med at foretage en betaling, er sikret en plads. 
En reservation varer i 15 minutter og fjernes automatisk. Hvis et medlem først bliver færdig med betalingen efter at reservationen er udløbet, vil vedkommen stadig få et plads på holdet, såfremt der er flere ledige pladser. Alternativ vil vedkommende få en fejlmeddelelse om, at holdet er fyldt

Venteliste
Skulle et hold være overtegnet kan du tilmelde dig ventelisten. Du modtager automatisk en mail, hvis en plads bliver ledig. På tilmeldingsaftenen vil du have 1 time til at acceptere og betale pladsen. Herefter får pladsen videre til den næste på ventelisten.

Hvis du ønsker den ledige plads, skal du acceptere og foretage betaling. Ønsker du ikke den ledige plads skal du afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks. Et fejltryk betyder ny registrering på ventelisten.
Det er derfor vigtigt at du er registreret med din rigtige e-mail.
Du kan tjekke og ændre dine personlige oplysninger i medlemslogin.
Fortrydelsesret - udmelding skal ske skriftligt via mail eller brev.
Fortryder man sit medlemskab skal dette ske skriftligt til LSI-Svømmeklubben på E-mail,
postmaster@lsi-swim.dk. Du kan altid blive flyttet over på et andet hold, såfremt der er ledige pladser.

Inden sæsonstart
Fortryder du dit medlemskab inden sæsonstart refunderes det fulde kontingent

Inden efterårsferien
Fortryder du dit medlemskab inden efterårsferien refunderes det indbetalt kontingent minus gebyr kr. 100,00 samt det antal gange der har været lektion siden sæsonstart.

Efter efterårsferien.
Har du tilmeldt dig i perioden mellem efterårsferien og 31/12, kan du ophæve dit medlemsskab i op til 3 uger efter indmeldelsesdatoen. Sker udmeldingen inden for disse 3 uger,  refunderer vi det indbetalte kontingent minus gebyr kr. 100,00 samt det antal lektioner der har været siden indmeldelsesdato.

Efter jul
Der refunderes ikke kontingent efter 1/1

Ret til ændringer forbeholdes.
Afhængig af vores trænersituation, en evt. venteliste eller for få tilmeldte, kan hold evt. nedlægges, oprettes eller ændres.
Forældre er meget velkommen første svømmedag, kig på dage og til klubmesterskabet.
Hvert hold er af 45 eller 60 minutters varighed til både undervisning, omklædning og information. 
Der er ikke adgang for forældre i svømmehallen imens der er undervisning, men for at familien kan følge svømmerens fremskridt vil der være ”KIG PÅ DAG” 
Kalender
Besøg vores side
Ledøje-Smørum Svømmeklub | Flodvej 89 | 2765 Smørum | E-mail: postmaster@lsi-swim.dk