Ledøje-Smørum Svømmeklub
postmaster@lsi-swim.dk
20839911

Haj 10-12 år og ungdom 12-18 år, øvede
 

 
Hajhold 10-12 år
Her skal vi forbedre allerede indlærte svømmeteknikker og sætter fokus på sammenhold, svømmefærdigheder og konditionstræning.
Forudsætninger for at deltage på holdet er, at du skal beherske de basale svømme-teknikker. 
Ungdom - svømmehold 12-18 år
Ungdom svøm er holdet med fokus på sammenhold, svømmefærdigheder og konditionstræning. Træneren strukturer træningen ved at kombinere læringen af de fire svømmediscipliners færdigheder med en god konditionstræning.
Ungdom aktivitetshold 12-18 år 
Ungdom Aktivitet er holdet hvor der veksels mellem svømning og andre vandaktiviteter, såsom dykning og boldspil i vandet. Fokus på holdet er sammenhold og læring af nye vandaktivitet, hvor svømningen og vandaktiviteten vil være det bærende.
Træneren vil strukturer træningen i træningsuger, hvilket betyder, at der eksempelvis trænes i vandhåndbold kombineret med svømning i fire uger og vandbasket + dykning+ svømning de næste fire uger. Dette hold kan kombineres med ”Ungdom Svøm” hvis man ønsker at svømme to gange om ugen. 
 

Holdbooking
Så snart du trykker på tilmeldingsknappen foretager du en reservation på holdet.
Derfor vær venligst opmærksom på ikke bare at trykke på tilmeldingsknappe til, hvis der er noget som ikke virker
For hver gang du trykker på tilmeldingsknappen, optager du en plads i 15 minutter.

 
Reservation
En reservation er en teknisk reservering af en plads på et hold, så vedkommende, der er i gang med at foretage en betaling, er sikret en plads. 
En reservation varer i 15 minutter og fjernes automatisk. Hvis et medlem først bliver færdig med betalingen efter at reservationen er udløbet, vil vedkommen stadig få en plads på holdet, såfremt der er flere ledige pladser. Alternativ vil vedkommende få en fejlmeddelelse om, at holde er fyldt
Venteliste
Skulle et hold være overtegnet kan du tilmelde dig ventelisten. Du modtager automatisk en mail, hvis en plads bliver ledig. På tilmeldingsaftenen vil du have 1 time til at acceptere og betale pladsen. Herefter går pladsen videre til den næste på ventelisten.
Hvis du ønsker den ledige plads, skal du acceptere og foretage betaling. Ønsker du ikke den ledige plads skal du afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks.
Det er derfor vigtigt at du er registreret med din rigtige e-mail.
Du kan tjekke og ændre dine personlige oplysninger i medlemslogin.

Kalender
Besøg vores side
Ledøje-Smørum Svømmeklub | Flodvej 89 | 2765 Smørum | E-mail: postmaster@lsi-swim.dk