Ledøje-Smørum Svømmeklub
postmaster@lsi-swim.dk
20839911

Familiehold 2-7 årige med far/mor - ingen undervisning


Familiehold for 2-7 årige
Familieholdet er hvor barn og forældre er i vandet sammen for at hygge, eller vandtilvænning barnet i Jeres tempo. Vi stiller en træner og hjælpetræner til rådighed, som kan komme med gode råd og vejledning til Jer, men det er absolut ikke et must at I har brug for dette, I kan også bare hygge nede i vandet og lege med svømmeklubbens rekvisitter/baderinge. Så hvis I har brug for en hyggetime eller en rolig start på vandtilvænning, så tilmeld Jer dette hold.

Kravet for at børn kan deltage er, at der er en voksen tilmeldt og med i vandet.

Holdbooking
Så snart du trykker på tilmeldingsknappen foretager du en reservation på holdet.
Derfor vær venligst opmærksom på ikke bare at trykke på tilmeldingsknappe til, hvis der er noget som ikke virker
For hver gang du trykker på tilmeldingsknappen, optager du en plads i 15 minutter.

 
Reservation
En reservation er en teknisk reservering af en plads på et hold, så vedkommende, der er i gang med at foretage en betaling, er sikret en plads. 
En reservation varer i 15 minutter og fjernes automatisk. Hvis et medlem først bliver færdig med betalingen efter at reservationen er udløbet, vil vedkommen stadig få en plads på holdet, såfremt der er flere ledige pladser. Alternativ vil vedkommende få en fejlmeddelelse om, at holde er fyldt
Venteliste
Skulle et hold være overtegnet kan du tilmelde dig ventelisten. Du modtager automatisk en mail, hvis en plads bliver ledig. På tilmeldingsaftenen vil du have 1 time til at acceptere og betale pladsen. Herefter går pladsen videre til den næste på ventelisten.
Hvis du ønsker den ledige plads, skal du acceptere og foretage betaling. Ønsker du ikke den ledige plads skal du afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks.
Det er derfor vigtigt at du er registreret med din rigtige e-mail.
Du kan tjekke og ændre dine personlige oplysninger i medlemslogin.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Ledøje-Smørum Svømmeklub | Flodvej 89 | 2765 Smørum | E-mail: postmaster@lsi-swim.dk